Servei Tècnic de Plataformes i Porta Mudances per la Construcció

Només el manteniment adequat garanteix que l’equip funcioni a la perfecció, per això a Vallesana li oferim un servei tècnic de manteniment de Carretons Elevadors, Manipuladors, Porta Mudances i Maquinaria en general.

Per a nosaltres, els nostres clients són el més important i mantenim amb ells una estreta relació a llarg termini.

No importa l’edat de les màquines, li oferim un servei mecànic ràpid i de qualitat, que l’ajudarà a mantenir la seva maquinària en perfecte estat.

Som especialistes en Manteniments Preventius, realitzem totes les comprovacions, mesuraments, recanvis i ajustos necessaris perquè la seva maquinària funcioni de forma òptima.

A vallesana volem assegurar la fiabilitat de l’equip en funcionament abans que es produeixi un accident o avaria de deteriorament.

En el cas que les seves plataformes, manipuladors o carretons deixin de funcionar, també tenim un servei de reparació ràpid i eficaç “in situ”per assegurar que la seva producció és la que vostè desitja.

A Vallesana d’Elevació, totes les reparacions es realitzen amb recanvis originals.

Sabem que el seu temps és or, per això comptem amb els millors experts del sector per garantir la reparació en un temps rècord.

Els nostres Tècnics en Maquinaria, compten amb una dilatada experiència que junt amb una formació constant, ens converteixen en la millor opció per reparar qualsevol tipus d’avaria.

Realitzem qualsevol tipus de reparació : hidràulica, electrònica, mecànica, elèctrica, i també reparem vehicles especials.

Confiï en nosaltres, som la millor elecció.

 

 

 

Sol·licita reparació

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]

MANTENIMENTS PREVENTIUS

En un manteniment preventiu es revisa tots i cadascun dels punts que el fabricant recomana, de manera que pot ser reparat i/o corregir qualsevol anomalia que es trobi durant el manteniment, donant lloc a “0” anomalies durant el treball o jornada laboral, treballem amb total seguretat i fiabilitat. És la forma en què la màquina de rendiment que esperem d’ella.

 

Qui som?

Som una empresa familiar amb més de 18 anys d’experiència en el sector de l’elevació. El nostre equip està implicat amb el 100 en el rendiment i execució dels serbis prestats a cada client.

  • Parc amb més de 42 elevació
  • Equip format per 8 persones.
Carrer Mallorca, 2-4 P.I, Sudoest, Carrer Mallorca, 2, 08192 Sant Quirze del Vallès, Barcelona
93 832.4334
info@alquilerplataformaselevadoras.net